Grafiken
Hinterlasse einen Kommentar

Musa Jupolli nga Gazmend Freitag

Gazmend Freitag
Musa Jupolli, 2014

Mentor Thaqi
Autor

Ky portret i një stili krejtësisht tjetër, portret i një drejtimi midis portretit klasik, karikaturës dhe apstraksionit portretor, një mishërim i ngjyrës, vijëzimit, dritës, hijes, buzëqeshjes dhe seriozitetit, vargut dhe brushës-furqës … një lakim i dorë(sh)lirësisë me miklime shpirtërore, i një elegance poaq sa edhe rrebelimi artistik në përshkrim-vijëzim-ngjyrim-intonim tiparesh të artistit …vetë përzgjedhja e pozicionit, stili, ngjyrat … janë bukuria e portretizimit të Shkrimtarit-Artistit, t´im vëlla Musa Jupolli! Artist i Artit Pamor – Gazmend Freitag, qoftë bekuar talenti, përkushtimi dhe mjeshtria jote!

Musa Jupolli by Gazmend Freitag, 2014

Gazmend Freitag: Musa Jupolli, 2014. Koleksion privat!

Musa Jupolli

Musa Jupolli  © MUSA JUPOLLI

WIKIART
Advertisements

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s