GJITHÇKA VALLËZIM – GJITHÇKA LËVIZJE

Është titulli i ekspozitës kolektive që do të  hapet më 9 prill 2016, në Shkollën e vallëzimit ROMAN E. SVABEK, Judenplatz 5, 1010 WIEN, organizuar nga zj. Ursula Pfeiffer presidentja e shoqatës kunst-projekte në Vjenë.

Këtu do të  prezentohen  me nga një pikturë  shtatëmbëdhjetë artistë  internacional, që veprojnë në Austri, Gjermani dhe USA. Gazmendi prezentohet me grafikën e titulluar „Homazh për Ginger & Fred”.

Piktori shqiptar me famë botërore  Gazmend Freitag  pas suksesit në ekspozitën personale më 2 shkurt  2016 në Vjenë dhe pas suskesit në performancën live të 14 shkurtit  “Kiss me Kate!”, po e përjeton suksesin e radhës duke marrë pjesë në një ekspozitë inernacionale organizuar nga zj. Ursula Pfeiffer presidentja e shoqatës kunst-projekte në Vjenë.

Ekspozita kolektive titullohet GJITHÇKA VALLËZIM – GJITHÇKA LËVIZJE!

Eekspozita do të mbahet më 9 prill 2016, në Shkollën e vallëzimit ROMAN E. SVABEK, Judenplatz 5, 1010 VIEN. Piktori ynë i madh Gazmendi, prezentohet me grafikën e titulluar „Homazh për Ginger & Fred”, të cilët janë vallëzues  të njohur amerikanë që piktori i hodhi në penelin e tij. Kuratorja zj.Ursula Pfeiffer për grafikën e Gazmendit thotë se: “Grafika e Gazmend Freitag paraqet bashkëlozjen e një çifti, lehtësinë dhe ritmin përgjatë vallëzimit Stepp.

Remzije Zekolli, Kosovë

Ginger & Fred

Homazh për Ginger & Fred nga Gazmend Freitag

Alles Tanz - Alles Bewegung!

http://www.live-pr.com/gruppenausstellung-alles-tanz-alles-r1050628129.htm

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s