EKSPOZITË NË AMBASADËN E SHQIPËRISË NË VJENË

Vjenë, 20.05. 2016

Ekspozitë në Ambasadën e Shqipërisë në Vjenë me rastin e dyerve të hapura të Ambasadës, për herë të dytë radhazi. Kesaj here, në bashkëpunim me artistët shqiptarë, që zhvillojnë aktivitetin e tyre në Austri, piktorët Gazmend Freitag dhe Iliriana Ajeti, si dhe fotografi Gjergj Mazi, në ambientet e ambasadës u hap ekspozita e pikturës dhe fotografisë shqiptare, e cila do qëndrojë e hapur gjate gjithë muajit. (Gazeta Nacional)

GAZETA NACIONAL:  http://gazeta-nacional.net/wp-content/uploads/2016/05/Gazeta-nacional-353.pdf

7
Gjergj Mazi, Roland Bimo, Iliriana Ajeti, Gazmend Freitag
1.jpg
Gazmend Freitag, Ambasador Roland Bimo, VIP Photograf Franz Morgenbesser, Wien, 2ß16. PHOTO: URSULA PRAGER_RAMSA
18
Gazmend Freitag, Ambasador Roland Bimo. PHOTO: FRANZ MORGENBESSER
22.jpg
Gazmend Freitag, Wien, 2016. PHOTO: KETI BERISHA

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s