Grafiken
Hinterlasse einen Kommentar

Gazmend Freitag – një legjendë e artit pamor..!

Remzije Zekolli   Gjilan, 18 prill


Natyra e lind dikë të talentuar. Talenti është dhunti e natyrës. Nuk ka “gjë” më të bukur se talenti. Kjo është dhunti e rrallë dhe e këndshme e njeriut. Andaj, kësaj here, analistët, kritikët, portalet në gjuhën shqipe dhe në gjuhë të huaja, shpeshherë në analiza dhe kritika artit, janë shprehur se piktori shqiptar, nga Kosova, Gazmend Freitag, ka lindur me talentin e tij krijues. Edhe krijuesit e mëdhenj kanë histori fëmijërie, të cilën e ndajnë me publikun artdashës. Maestro i pikturës, Gazmend Freitag për pak çaste na kthen në fëmijrinë e tij të gërshetuar plot ngjarje reale dhe të përjetuara. Tani para artdashësve të tij, por edhe më gjerë sjellim një dëshmi, një thesar të llojit të vet, i cili dëshmonë talentin e tij qysh nga fëmijëria.

feitagGazmend Freitag, me pedantëri kishte vendosur numrat në fletët e bardha ku kishte shkruar vjershat e…

Ursprünglichen Post anzeigen 288 weitere Wörter

Advertisements
Dieser Eintrag wurde veröffentlicht in: Grafiken

von

I’m a Kosovar artist living and making art in Linz, Austria. I was born in Pataqani i Poshtëm, Republic of Kosovo on 25 May 1968.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s