ILLYRICUM – ANTHOLOGIE

ILLYRICUM – Anthologie (BUND ALBANISCHER SCHRIFTSTELLER UND KULTURSCHAFFENDER IN ÖSTERREICH „ALEKSANDER MOISIU“) Von BUND ALBANISCHER SCHRIFTSTELLER UND KULTURSCHAFFENDER IN ÖSTERREICH … Mehr

ANTOLOGJIA ILLYRICUM

Më 2013 Lidhja e Shkrimtarëve dhe Krijuesve Shqiptarë në Austri „Aleksandër Moisiu“ botoi në gjermanisht  antologjinë ILLYRICUM. Ky botim doli … Mehr