PORTRÄTS VON BERÜHMTEN ALBANISCHEN PERSÖNLICHKEITEN

 

 

Mentor Thaqi

Mjeshtria është dhunti hyjnore, mjeshtria mund të zhvillohet dhe përsoset nga puna, mësimi, përvoja, natyrisht si zeje, por gjithësesi që është dhunti e lindur e që nuk e posedon secili … andaj Gazmend vëllau, dije që e ke dhuratë nga Zoti, ndaj edhe je zemërgjërë dhe me Dhuratën nga Zoti i gëzon e nderon edhe njerëzit e dashur! Njëri nga të nderuarët prej teje jam edhe unë, nga unë ke mirënjohjen e thellë vëllazërore, Maestro!!!

 

Hazir Mehmeti

Përshëndetje miku im i respektuar-Gazmend Freitag, Arti fisnikron shpirtëra, artisti farkëtar shiriti, Edhe ju! Suksese e lumturi! Respekt!

 

Jäckel Ute

er macht tolle Porträts!

 

Ragip Dragusha

Njeriu i punes dhe i kontributit masiv per artin dhe vepren qe e persosin ate.. Respekte pafund..Mirnjohje dhe njihere punes tuaj te palodhur.. Faleminderit.

 

Musa Jupolli

Përshendetje Mjeshtër Gazmend Freitag n’urim arti !

 

PORTRAITShttp://www.gazmendfreitag.net/portraits/

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s