Gazmend Freitag, ekspozitë në Ambasadën e Shqipërisë në Vjenë

Ekspozitë në Ambasadën e Shqipërisë në Vjenë me rastin e dyerve të hapura të Ambasadëës, për herë të tretë radhazi. Edhe kësaj here, piktori shqiptar Gazmend Freitag (48) ekspozon eksponate në vaj dhe grafika kryesisht me motive shqiptare. Si vepër kryesore krahas “Bareshës ” dhe “Shqiponjës” në vaj do të ekspozohet për  herë të parë edhe portreti i Pjetër Bogdanit, “Nusja nga Mitrovica” si grafika mjaft bukur të realizuara të cilat shpesh jan publikuar në mediat e ndryshme.

Ekspozitës i bashkangjitet edhe piktorja shqiptare Ilirjana Ajeti si dhe fotografi Gjergj Mazi. Kjo ekspozitë në ambientet e ambasadës do të qëndrojë e hapur gjatë gjithë muajit.

Ambasadën e Shqipërisë

  1. Mai 2017, 11.00 Uhr
  2. Prinz-Eugen-Straße 18

Vjenë, AUSTRI

 

Baresha, 2013
Baresha nga Gazmend Freitag, 2013
20.jpg
Shqiponja nga Gazmend Freitag, 2015
Nusja nga Mitrovica
Nusja nga Mitrovica nga Gazmend Freitag, 2017
1
Pjetër Bogdani nga Gazmend Freita, 2016
18
Gazmend Freitag, Roland Bimo, Vjenë, 2015. Foto: Franz Morgenbesser

 

7

 

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s