7 vite pa ty Bekim Fehmiu!

„I paharruari artist i madh Bekim, kur ti loze rolin kryesor në „Odyssee“ (1968), unë kam lindur. Jam fascionuar gjithmonë me zotsinë tuaj në artin e filmit dhe teatrit. Edhe pse nuk pata rastin të njihem personalisht me ty, se rrethanat na shperndanë jasht vëndlindjes duke jetuar dhe vepruar nëpër botë, ti ke qen gjithmonë inspirim për mua. Qofsh i bekuar aty ku je, mes lumit të bardhë dhe qiellit të kaltër!“

 

15
Bekim Fehmiu nga Gazmend Freitag, Linz.
8.jpg
Bekim Fehmiu nga Gazmend Freitag, 2016
13
Gazmend Freitag, Linz

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s