I madhi portretizon të mëdhejtë

Remzije J. Zekolli Krijuesit me veprat e tyre artistike i ringjallin dhe kujtojnë figurat e ndryshme kombëtare të cilat kanë lënë gjurmë kombëtare në lemit e caktuara. Piktori i madh shqiptar Gazmend Freitag me laps, thëngjill portretet e tyre i fuqizon në kanavacen e tij mahnitëse. Ismail Kadare rri bukur në koleksionin e portreve të„I madhi portretizon të mëdhejtë“ weiterlesen

Urime festa e 28 Nëntorit – Dita e Flamurit!

Gazmend Freitag, Vjenë, 2017. Photo: Franz Morgenbesser   Urime 28 Nëntorin, Ditën e Flamurit dhe 105 vjetorin e Shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë! Amaneti i Skënderbeut për shqiptarët “vetëm të bashkuar jemi më të fortë”!  

Gazmend Freitag – Austrian Whisky & Spirits Festival 2012 im Arcotel Nike Linz

Gazmend Freitag als Page im Arcotel Nike Linz, 16.04.2012 Austrian Whisky & Spirits Festival 2012 in Arcotel Nike Linz  

Gazmend Freitag und Norbert Zehm im Arcotel Nike Linz

Gazmend Freitag, Norbert Zehm, im KÉ café & bar im ARCOTEL Nike Linz, 2.03.2016   Ein schöner Begegnung wieder mit lieben Freund Norbert Zehm, Komponist – Pianist – Künstler und viel mehr! Ich freue mich auf seiner neue CD, herzlichen Dank! NORBERT ZEHM

Gazmend Freitag und das Modell Roswitha

Gazmend Freitag und das Modell Roswitha an der Kunstuniversität Linz, 2013. Photo: Elisabeth Birngruber   2013 begann Gazmend Freitag den Universitätslehrgang „Aktzeichen“ an der Kunstuniversität Linz unter der Leitung von Prof. Mag. Annelies Oberdanner.  

Gazmend Freitag portreton Çun Lajçin

Gazmend Freitag: Çun Lajçi, 2017 Piktori i njohur shqiptar Gazmend Freitag vazhdon të shpreh ndjesinë shpirtërore të autorit ambicioz. Emri i tij ka mbi një dekadë që udhëton nëpër botë nëpërmjet tablosh befasues, ku problemet e mprehta sociale që e shqetësojnë dhe e privojnë sot botën njerezore, kanë gjetur te peneli i piktorit bisturinë e„Gazmend Freitag portreton Çun Lajçin“ weiterlesen

Gazmend Freitag – retrospektivë e vogël në Vjenë!

Gazmend Freitag para pikturës së tij „Der Schwarze Hut“ në galerinë „Der Kunstraum in den Ringstrassen Galerien“ në Vjenë. Photo: Keti Berisha   Koleksionistë të artit vini re! Që nga 2. Nëntori 2017, artisti Gazmend Freitag nga qyteti Linz i Austrisë, me origjinë nga Kosova, është përsëri i përfaqësuar me tri vepra të tij të formatit të„Gazmend Freitag – retrospektivë e vogël në Vjenë!“ weiterlesen

Art Perspective

Jeto me art. Jeto me ne.

Mein Linz

Linz - meine Stadt

Mon site officiel / My official website

Venez parler de tout ce dont vous avez envie avec moi. Donnez vos opinions en toute liberté. Laissez vos commentaires. Je vous attends nombreuses et nombreux !!! / Translation in English for people who don't speak French : come to speak about all you want with me. Give your opinions with complete freedom. Leave your comments. I await you many and many !!!

Rudina Hoxha, journalist

Writing is the possibility to make an impact to the society

#KUNST

kunstbasiert forschen - künstlerisch - gegenwartskunst

The Unfathomable Artist

Art Blogging Infinitum

MuseumsGlück

Ein Blog rund um digitale Projekte in Museen

Japanese Artistic Tour

Lenka Klimešová

Artemisia

Kunst und Feminismus

simple Ula

I want to be rich. Rich in love, rich in health, rich in laughter, rich in adventure and rich in knowledge. You?

meerschweinchenreport

Das Satireweblog zur (fast) gleichnamigen Radiosendung.