Amantia – Statements about Gazmend Freitag

Mirëmengjesi Mantias ❤️
Si ta kalojmë kohen tonë të vlefshem?!
Mua më pëlqen muzika, fitnesi dhe arti ☺️

Duke përcjellur shumë artista gjatë kësaj kohe, më ra ky zotëri ne sy 😃 Gazmend Freitag e bën të padukshëm të dukshëm.- Për të sjellë gjëra të harruara nga imagjinata dhe për të zhytur veten në një botë që vetëm arti mund të prodhojë, mendoj se është artisti më i ambicionuar i kohes sonë.❤️

Ndiqni pikturat dhe artin e Gazmend Freitag‘s 🖼
https://www.facebook.com/gazmendfreitagofficial/

„@[275303049178054:274:Gazmend Freitag] Albanian Artist, Born in Pataçani i Poshtëm, Republic of Kosovo on May 25, 1968 www.gazmendfreitag.net“
Gazmend Freitag

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s