Gazmend Freitag porträtiert Amantia Miku

Gazmend Freitag: AMANTIA, 2020

Amantia

Në ditë të vështira si këto për mbarë planetin, ku mijëra njerëzve ju duhet të përballen me probleme shëndetësore 🥺 fillojmë të mendojmë për jeten, për brengat dhe hallet tona. Çdo minutë është i shtrenjtë në këto momente.

Më këtë dhuratë nga Gazmend Freitag realizova çfarë domëthënje ka ekzistenca jonë. Gazmendi mund të zgjedh friken dhe izolimin si shumë njerzi tjerë. 😯 Por Gazmendi morri kohë dhe zgjedhi artin. ☝🏻 Arti është qelsi i komunikimit dhe ekzistimit tonë. Ajri 🌫 dhe uji 🌊 si bazë jetese nuk mjaftojnë sepse çdo gjallesë vyshket si një lule pa vëmendje dhe dashuri. ♥️
Thjesht: fiket si një qirinjë 🕯

Shumë faleminderit për kohën që kë marrë dhe mesazhin që kishte portreti. ☀️🌾🙏🏻☺️

 

Veröffentlicht von gazmendfreitag

I’m a Kosovar artist living and making art in Linz, Austria. I was born in Pataqani i Poshtëm, Republic of Kosovo on 25 May 1968.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

Art Perspective

Jeto me art. Jeto me ne.

Mein Linz

Linz - meine Stadt

Mon site officiel / My official website

Venez parler de tout ce dont vous avez envie avec moi. Donnez vos opinions en toute liberté. Laissez vos commentaires. Je vous attends nombreuses et nombreux !!! / Translation in English for people who don't speak French : come to speak about all you want with me. Give your opinions with complete freedom. Leave your comments. I await you many and many !!!

Rudina Hoxha, journalist

Writing is the possibility to make an impact to the society

#KUNST

kunstbasiert forschen - künstlerisch - gegenwartskunst

The Unfathomable Artist

Art Blogging Infinitum

MuseumsGlück

Ein Blog rund um digitale Projekte in Museen

Japanese Artistic Tour

Lenka Klimešová

Artemisia

Kunst und Feminismus

simple Ula

I want to be rich. Rich in love, rich in health, rich in laughter, rich in adventure and rich in knowledge. You?

meerschweinchenreport

Das Satireweblog zur (fast) gleichnamigen Radiosendung.

%d Bloggern gefällt das: