Alexander Van der Bellen – Gazmend Freitag

Gazmend Freitag: Alexander Van der Bellen.
Photo: Johann Traunwieser

Në albumin tim „Celebrities“  kam realizuar edhe portretin e Kryetarit të Austrisë z. Aleksander Van der Bellen, radhitur në mesin e personaliteteve me peshë që janë miq edhe të popullit tonë. Siq dihet kryetari i Austrisë ishte për mbrojtejen e njohjes së pavarësisë së shtetit tonë, kurse unë në shenjë respekti dhe falenderimi e përjetësova në këtë portret.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s