Dua Lipa – Gazmend Freitag

Gazmend Freitag!  © Johann Traunwieser

IZRI REXHA

Vepra e portretit të artistit të njohur Gazmend Freitag “Dua Lipa” zë një vend të merituar në atelien e tij. Portreti është identik me proporcionet e fotografisë së artistës tonë, imtësitë e fytyrës si dhe të trupit, i punuar me grafikë me kujdes. Për këtë portret ai u shpreh: “Ende nuk ishte ajo në kulmin e karrieres kur unë e kam portretuar. Pata vërejtur guximin e saj prej artistje që të jetë një yll që shkëlqen në rruzullin tokësor dhe kjo më inspiroi që ta vendosi Dua Lipa në ciklin e portreteve famous people.

Ju përkujtojmë që artisti ynë që jeton në Linz të Austrisë Gazmend Freitag portretizon personalitete të njohura dhe ka një popullaritet me portretet dhe pikturat e tij në vaj dhe grafikë jo vetëm në Austri por në shumë shtete të Evropës.

Gazmend Freitag: Dua Lipa, 2018

Veröffentlicht von gazmendfreitag

I’m a Kosovar artist living and making art in Linz, Austria. I was born in Pataqani i Poshtëm, Republic of Kosovo on 25 May 1968.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

Art Perspective

Jeto me art. Jeto me ne.

Mein Linz

Linz - meine Stadt

Mon site officiel / My official website

Venez parler de tout ce dont vous avez envie avec moi. Donnez vos opinions en toute liberté. Laissez vos commentaires. Je vous attends nombreuses et nombreux !!! / Translation in English for people who don't speak French : come to speak about all you want with me. Give your opinions with complete freedom. Leave your comments. I await you many and many !!!

Rudina Hoxha, journalist

Writing is the possibility to make an impact to the society

#KUNST

kunstbasiert forschen - künstlerisch - gegenwartskunst

The Unfathomable Artist

Art Blogging Infinitum

MuseumsGlück

Ein Blog rund um digitale Projekte in Museen

Japanese Artistic Tour

Lenka Klimešová

Artemisia

Kunst und Feminismus

simple Ula

I want to be rich. Rich in love, rich in health, rich in laughter, rich in adventure and rich in knowledge. You?

meerschweinchenreport

Das Satireweblog zur (fast) gleichnamigen Radiosendung.

%d Bloggern gefällt das: