Rita Ora and Dua Lipa by Gazmend Freitag

Gazmend Freitag, Linz, 2020. © LINZA Stadtmagazin

Gazmend Freitag, artistë e piktorë me famë botërore me punime për Rita Ora dhe Dua Lipa

Gazmend Freitag, artistë e piktorë me famë botërore me punime të shumta e sidomos nga punimet e njohura të tija është bërë emër i respektuar në artin botëror. Mirëpo në vazhdën e këtyre tashmë ai ka bërë punimet edhe të dy këngatareve shqiptare po ashtiu me famë botërore; Rita ora e Dua Lipa. Artsiti Gazmend Freitag, mbetet personaliteti më i nderuar jo vetëm në Vjenë të Austrisë, por edhe në mbarë Evropën, Prizreni e Kosova kanë arsye të nderohen me këtë artistë të madh. /qendrapress.com/

17
Gazmend Freitag with his portrait of Rita Ora!  © Johann Traunwieser
16
Gazmend Freitag with his portrait of Dua Lipa!  © Johann Traunwieser

 

1 Kommentar

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s