Mirëmëngjesi Kosovë – Drejtpërdrejt – Gazmend Freitag

21.09.2020 KY ËSHTË PROGRAMI I SOTËM NË `MIRËMËNGJESI KOSOVË` Sot në emisionin e mëngjesit „Mirëmëngjesi Kosovë“, në Radio Televizionin e Kosovës (RTK), do të diskutohet për tema të ndryshme, për të cilat do flasin mysafirët e ftuar. Në lidhje të drejtpërdrejtë nga Linzi i Austrisë do të jetë, Gazmend Freitag, piktor i cili do të„Mirëmëngjesi Kosovë – Drejtpërdrejt – Gazmend Freitag“ weiterlesen

„Impresionet Shqiptare“ – Gazmend Freitag

THELLIMI I MARRËDHËNIEVE TË NGUSHTA MIDIS AUSTRIAKËVE DHESHQIPTARËVE HAP HORIZONTE TË REJA! Ursula dhe Franz Pfeiffer nga Shoqata „kunst-projekte“ organizuan hapjen e ekspozitës të piktorit Gazmend Freitag me temën „Impresionet Shqiptare“ në ambientet e „Osteria Allora“ në Vjenë. Piktori Gazmend Freitag, që jeton dhe vepron në Linz, është pa dyshim një nga artistët më aktivë„„Impresionet Shqiptare“ – Gazmend Freitag“ weiterlesen

Skënderbeu në Krujë

Gazmend Freitag: Skënderbeu në Krujë Në kët grafikë paraqes heroin kombëtar të shqiptarëve, një histori e hershme e shqiptarëve nën drejtimin e Gjergj Kastriotit Skënderbeun, i cili frenoi për 25 vjet agresivitetin e Perandorisë Osmane drejt Evropës në kufijtë e trojeve shqiptare.

Art Perspective

Jeto me art. Jeto me ne.

Mein Linz

Linz - meine Stadt

Mon site officiel / My official website

Venez parler de tout ce dont vous avez envie avec moi. Donnez vos opinions en toute liberté. Laissez vos commentaires. Je vous attends nombreuses et nombreux !!! / Translation in English for people who don't speak French : come to speak about all you want with me. Give your opinions with complete freedom. Leave your comments. I await you many and many !!!

Rudina Hoxha, journalist

Writing is the possibility to make an impact to the society

#KUNST

kunstbasiert forschen - künstlerisch - gegenwartskunst

The Unfathomable Artist

Art Blogging Infinitum

MuseumsGlück

Ein Blog rund um digitale Projekte in Museen

Japanese Artistic Tour

Lenka Klimešová

Artemisia

Kunst und Feminismus

simple Ula

I want to be rich. Rich in love, rich in health, rich in laughter, rich in adventure and rich in knowledge. You?

meerschweinchenreport

Das Satireweblog zur (fast) gleichnamigen Radiosendung.