Portreti i Presidentes Vjosa Osmani – Gazmend Freitag

Gazmend Freitag në atelien e tij në Linz, Austri

Gazmend Freitag:

Jam shumë i lumtur që Kosova ka një grua për Presidente! Me Zonjën Vjosa Osmani e shoh një shansë për të ngritur rolin e gruas në shoqërinë shqiptare. Unë besoj shumë se barazia gjinore e ndihmon shumë shtetin në çdo aspekt dhe besoj se Vjosa do të bëjë shumë për integrimin sa më të madh të gruas në politikë si dhe rrjetizimin dhe punësimin e grave. Me portretin e saj, përsjelli mesazhin e urimit tim për Presidenten e Kosovës!

Video Youtube!

Atelier Gazmend Freitag

lajmi.net

Fakte Press

Jepi zë

Mitrovica SOT

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s