Gazmend Freitag – Photo

Gazmend Freitag © Elfriede Österle Qysh si fëmijë Gazmend Freitag dallohej me prirjen e tij për vizatim. Ai si nxënës krahas vizatimit i përkushtohej edhe letërsisë. Vizatimet e tij që në shkollën fillore zbukuronin muret shkollore edhe pse ato në atë kohë nuk zgjuan ndonjë vëmendje të veçantë. Per fat të keq këto vizatime, te„Gazmend Freitag – Photo“ weiterlesen

Gazmend Freitag at his studio in Linz

Gazmend Freitag at his studio in Linz.   © Johann Traunwieser Monika Grill „The native Kosovan, who fled his homeland in 1990 and has been living and working in Linz since 2004, is a connoisseur of beauty and of the human body. His work is characterized by sensuality, romanticism and vibrant colors in the tradition of„Gazmend Freitag at his studio in Linz“ weiterlesen

Gazmend Freitag – Art në shina

Gazmend Freitag: Art në shina. © Wilson Holz Piktori Gazmend Freitag ka kënaqësinë të jetë pjesë e jetës publike në qytetin e Linzit dhe kultivon bashkëveprimin me artistët tjerë dhe publikun. Kështu që ështe e natyrshme për te të ulet në shinat e trenit në Stacionin e Linzit në Austri dhe ta përcjellë vetë portretin„Gazmend Freitag – Art në shina“ weiterlesen

Art Salzburg Contemporary – Gazmend Freitag

Gazmend Freitag, 2019. © Johann Traunwieser Gazmend Freitag, an Albanian born artist living in Linz, Austria, presents his portrait of VALENTINA at the ART Salzburg (September 27 to September 29 2019). Sun, sand, water and a young woman enjoying the Adriatic coast make for a lively painting  that exudes wellbeing and freedom. The internationally known„Art Salzburg Contemporary – Gazmend Freitag“ weiterlesen

Gazmend Freitag

Gazmend Freitag, 2019. Photo: Hans Steininger About the artist Gazmend Freitag was born on 25 May 1968 in Pataçani i Poshtëm, Kosovo. Even as a child Gazmend demonstrated a talent for drawing and devoted himself to literature. After graduation in 1987 Gazmend started studying law in Pristina. After two semesters at the University of Pristina access was„Gazmend Freitag“ weiterlesen

Erosi, si dimension i substanciales në Art!

Gazmend Freitag, Linz, 2018. Photo: Johann Traunwieser SENAD GURAZIU (Koment – pak fjalë rreth artit të Gazmend Freitag) …derisa duke lexuar diç nga impresionet në faqet e piktorit Gazmend Freitag (i cili jeton e punon në Linz të Austrisë), një thënie e H. de Balzac, e zgjedhur nga Ursula Pfeiffer, e cila i kishte hedhur në letër„Erosi, si dimension i substanciales në Art!“ weiterlesen

Gazmend Freitag – Pressefotos von Robert Rieger

Gazmend Freitag, Strandgut Linz, 2018. Photo: Robert Rieger Robert Rieger Photography Vernissage von Gazmend Freitag im Strandgut in Linz. 17.5.2018 Vernissage von Gazmend Freitag -Eroticism im Strandgut in Linz, 17.5.2018.   Die Ausstellung des Albanischen Malers aus dem Kosovo fand unter den Moto Eroticism statt. Fotos: Robert Rieger Photography Handy Fotos ebenfalls.

gazetarrenjet.wordpress.com/

Direttore editoriale: Hasan Aliaj - Capo Redattore: Andrea Llukani - Capotraduttore: Nikolin Sh. Lëmezhi

Art Perspective

Jeto me art. Jeto me ne.

Mein Linz

Linz - meine Stadt

Mon site officiel / My official website

Venez parler de tout ce dont vous avez envie avec moi. Donnez vos opinions en toute liberté. Laissez vos commentaires. Je vous attends nombreuses et nombreux !!! / Translation in English for people who don't speak French : come to speak about all you want with me. Give your opinions with complete freedom. Leave your comments. I await you many and many !!!

Rudina Hoxha, journalist

Writing is the possibility to make an impact to the society

#dieKunst

kunstbasiert forschen - künstlerisch - gegenwartskunst

The Unfathomable Artist

Art Blogging Infinitum

MuseumsGlück

Ein Blog rund um digitale Projekte in Museen

Japanese Artistic Tour

Lenka Klimešová

Artemisia

Kunst und Feminismus

simple Ula

I want to be rich. Rich in love, rich in health, rich in laughter, rich in adventure and rich in knowledge. You?