Gazmend Freitag porträtiert Amantia Miku

Gazmend Freitag: AMANTIA, 2020 Amantia Në ditë të vështira si këto për mbarë planetin, ku mijëra njerëzve ju duhet të përballen me probleme shëndetësore 🥺 fillojmë të mendojmë për jeten, për brengat dhe hallet tona. Çdo minutë është i shtrenjtë në këto momente. Më këtë dhuratë nga Gazmend Freitag realizova çfarë domëthënje ka ekzistenca jonë. Gazmendi mund të zgjedh„Gazmend Freitag porträtiert Amantia Miku“ weiterlesen

Amantia – Statements about Gazmend Freitag

Amantia Miku Amantia  Mirëmengjesi Mantias ❤️ Si ta kalojmë kohen tonë të vlefshem?! Mua më pëlqen muzika, fitnesi dhe arti ☺️ Duke përcjellur shumë artista gjatë kësaj kohe, më ra ky zotëri ne sy 😃 Gazmend Freitag e bën të padukshëm të dukshëm.- Për të sjellë gjëra të harruara nga imagjinata dhe për të zhytur veten në një botë që vetëm arti mund të prodhojë, mendoj se është artisti më i ambicionuar i kohes sonë.❤️ Ndiqni pikturat dhe artin e Gazmend Freitag‘s 🖼 https://www.facebook.com/gazmendfreitagofficial/ Gazmend Freitag Maler

gazetarrenjet.wordpress.com/

Direttore editoriale: Hasan Aliaj - Capo Redattore: Andrea Llukani - Capotraduttore: Nikolin Sh. Lëmezhi

Art Perspective

Jeto me art. Jeto me ne.

Mein Linz

Linz - meine Stadt

Mon site officiel / My official website

Venez parler de tout ce dont vous avez envie avec moi. Donnez vos opinions en toute liberté. Laissez vos commentaires. Je vous attends nombreuses et nombreux !!! / Translation in English for people who don't speak French : come to speak about all you want with me. Give your opinions with complete freedom. Leave your comments. I await you many and many !!!

Rudina Hoxha, journalist

Writing is the possibility to make an impact to the society

#dieKunst

kunstbasiert forschen - künstlerisch - gegenwartskunst

The Unfathomable Artist

Art Blogging Infinitum

MuseumsGlück

Ein Blog rund um digitale Projekte in Museen

Japanese Artistic Tour

Lenka Klimešová

Artemisia

Kunst und Feminismus

simple Ula

I want to be rich. Rich in love, rich in health, rich in laughter, rich in adventure and rich in knowledge. You?