Gazmend Freitag: Bebe Rexha

Çfarë më motivon të pikturoj portrete të figurave historike dhe personaliteteve të njohura shqiptare? Magjepsja dhe respekti për ta është inspirim për mua ti realizoj portretet e më të suksesshmëve, të guximtarëve, të mirëve, krijuesve shqiptarë kudo në botë. Poetët, luftëtarët dhe studiuesit që janë thelbësorë për popullin shqiptar dhe vetë-imazhin e tyre zënë një„Gazmend Freitag: Bebe Rexha“ weiterlesen

Gazmend Freitag: Bebe Rexha

Gazmend Freitag. Bebe Rexha, 2021 Çfarë e motivon një artist të vizatojë portrete të figurave historike? Magjepsja dhe respekti, thotë piktori Gazmend Freitag, i cili realizon portrete të të suksesshmëve, të guximtarëve, të mirëve, krijuesve shqiptarë kudo në botë. Poetët, luftëtarët dhe studiuesit që janë thelbësorë për popullin shqiptar dhe vetë-imazhin e tyre zënë një vend„Gazmend Freitag: Bebe Rexha“ weiterlesen

gazetarrenjet.wordpress.com/

Direttore editoriale: Hasan Aliaj - Capo Redattore: Andrea Llukani - Capotraduttore: Nikolin Sh. Lëmezhi

Art Perspective

Jeto me art. Jeto me ne.

Mein Linz

Linz - meine Stadt

Mon site officiel / My official website

Venez parler de tout ce dont vous avez envie avec moi. Donnez vos opinions en toute liberté. Laissez vos commentaires. Je vous attends nombreuses et nombreux !!! / Translation in English for people who don't speak French : come to speak about all you want with me. Give your opinions with complete freedom. Leave your comments. I await you many and many !!!

Rudina Hoxha, journalist

Writing is the possibility to make an impact to the society

#dieKunst

kunstbasiert forschen - künstlerisch - gegenwartskunst

The Unfathomable Artist

Art Blogging Infinitum

MuseumsGlück

Ein Blog rund um digitale Projekte in Museen

Japanese Artistic Tour

Lenka Klimešová

Artemisia

Kunst und Feminismus

simple Ula

I want to be rich. Rich in love, rich in health, rich in laughter, rich in adventure and rich in knowledge. You?