Gazmend Freitag hapi ekspoziten „Linzi im“ në Linz të Austrisë

Gazmend Freitag,12.07.2021  © Robert Rieger Gazmend Freitag e hapi me 12. 07. 2021 në atrium të bashkisë së vjetër të qytetit të Linzit ekspoziten e tij me titull „Linzi im“. Hapjen solmne e bëri kryebashkiaku i Linzit z. Klaus Luger.  Të pranishëm ishin edhe drejtori i kulturës dhe arsimit dr. Julius Stieber, shefi i revisrës „Oberösterreich“ z. Johannes„Gazmend Freitag hapi ekspoziten „Linzi im“ në Linz të Austrisë“ weiterlesen

LOVE & DREAMS – Gazmend Freitag

Gazmend Freitag im Jahr 2019. vor seiner Gemälde „An der Donau“. Photo: Johann Traunwieser  Ekspozitë 1. shkurt 2019, në orën 19.00 Ekspozita e Gazmend Freitag, me titullin „LOVE & DREAMS“ në galerinë ARTINNOVATION, Amraser Strasse 56, 6020 Innsbruck. Ekspozita „LOVE & DREAMS“ prezanton vepra të frymëzuara nga personat, emocionet dhe momentet e të përditshmës.

Gazmend Freitag – Erotizmi

Gazmend Freitag, Strandgut Linz, 2018.  Erotika nuk varet vetëm nga morali seksual i individit, por edhe nga koha dhe kultura e mjedisit ku ai jeton. HONORÉ DE BALZAC  Figura njerëzore, sidomos portetizmi i gruas është tematika me cilën Gazmendi merret vazhdimisht në artin e tij. Ai me sensualitet dhe pasion krijon portetet dhe aktet e„Gazmend Freitag – Erotizmi“ weiterlesen

Erotizmi – Gazmend Freitag

Gazmend Freitag, 2018. © Kristina Fuchs Erotika nuk varet vetëm nga morali seksual i individit, por edhe nga koha dhe kultura e mjedisit ku ai jeton. HONORÉ DE BALZAC Figura njerëzore, sidomos portetizmi i gruas është tematika me cilën Gazmendi merret vazhdimisht në artin e tij. Ai me sensualitet dhe pasion krijon portetet dhe aktet„Erotizmi – Gazmend Freitag“ weiterlesen

Erotizmi – Gazmend Freitag

Gazmend Freitag, Erotizmi   Erotika nuk varet vetëm nga morali seksual i individit, por edhe nga koha dhe kultura e mjedisit ku ai jeton. HONORÉ DE BALZAC Figura njerëzore, sidomos portetizmi i gruas është tematika me cilën Gazmendi merret vazhdimisht në artin e tij. Ai me sensualitet dhe pasion krijon portetet dhe aktet e bukura„Erotizmi – Gazmend Freitag“ weiterlesen

VËSHTRIM NË SHPIRTIN SHQIPTAR NGA GAZMEND FREITAG

Emri i piktorit Gazmend Freitag është bërë tashmë familjar për banoret e distriktit të katërt në Vjenë, kjo falë bashkëpunimit të tij me dy ambasadat të këtij distrikti, atë të Shqipërisë dhe të Kosoves, në kuadër të projektit „Dita e Dyerve të Hapura të Ambasadave“. Vitin e tretë radhazi, ambasada e Shqipërisë në Vjenë ka„VËSHTRIM NË SHPIRTIN SHQIPTAR NGA GAZMEND FREITAG“ weiterlesen

Gazmend Freitag, ekspozitë në Ambasadën e Shqipërisë në Vjenë

DITËT E AMBASADAVE TË HAPURA  / EKSPOZITË / 19. maj 2017, në orën 11.00 Me rastin e ditës se Dyerve të Hapura të Ambasadave, ekspozon piktori i njohur Gazmend Freitag për herë të tretë radhazi veprat e tij në Ambasadën e Shqipërisë në Vjenë. Duke punuar me traditën e Impresionizmit Evropian, ky piktor shqiptar fokusohet„Gazmend Freitag, ekspozitë në Ambasadën e Shqipërisë në Vjenë“ weiterlesen

Art Perspective

Jeto me art. Jeto me ne.

Mein Linz

Linz - meine Stadt

Mon site officiel / My official website

Venez parler de tout ce dont vous avez envie avec moi. Donnez vos opinions en toute liberté. Laissez vos commentaires. Je vous attends nombreuses et nombreux !!! / Translation in English for people who don't speak French : come to speak about all you want with me. Give your opinions with complete freedom. Leave your comments. I await you many and many !!!

Rudina Hoxha, journalist

Writing is the possibility to make an impact to the society

#KUNST

kunstbasiert forschen - künstlerisch - gegenwartskunst

The Unfathomable Artist

Art Blogging Infinitum

MuseumsGlück

Ein Blog rund um digitale Projekte in Museen

Japanese Artistic Tour

Lenka Klimešová

Artemisia

Kunst und Feminismus

simple Ula

I want to be rich. Rich in love, rich in health, rich in laughter, rich in adventure and rich in knowledge. You?

meerschweinchenreport

Das Satireweblog zur (fast) gleichnamigen Radiosendung.