Gazmend Freitag: Havzi Nela

Me madhështinë e shpirtit dhe të penelit tuaj ju keni pikturuar një njeri si: Havzi Nela, i cili mbart mbi vete, jetën dhe fatin e mijëra jetëve ASIE DUKA I nderuar Zoti Freitag, i nderuar artist, më lejoni të shpreh mendimin tim, për pikturën tuaj në përgjithësi dhe veçanërisht për pikturën e fundit që ju„Gazmend Freitag: Havzi Nela“ weiterlesen

Gazmend Freitag: Havzi Nela

USA Albanian Society: Miku ynë piktori i nderuar Gazmend Freitag, që jeton dhe vepron në Linz të Austrisë, ka marrë shkas nga persekutimi makabër që regjimi komunist shqiptar i ka bërë mësuesit Havzi Nela të cilin e ka ndarë nga nxënësit dhe e ka ekzekutuar në mënyrë të mënxyrshme dhe çnjerëzore, pak kohë para se„Gazmend Freitag: Havzi Nela“ weiterlesen

Gazmend Freitag: Havzi Nela

Gazmend Freitag: Havzi Nela I EKZEKUTUARI NGA REGJIMI KOMUNIST HAVZI NELA NË PORTRETIN E PIKTORIT GAZMEND FREITAG Piktori i njohur Gazmend Freitag ka marrë shkas nga persekutimi makabër që regjimi komunist shqiptar i ka bërë mësuesit Havzi Nela të cilin e ka ndarë nga nxënësit dhe e ka ekzekutuar pak kohë para se të shembej regjimi„Gazmend Freitag: Havzi Nela“ weiterlesen

Art Perspective

Jeto me art. Jeto me ne.

Mein Linz

Linz - meine Stadt

Mon site officiel / My official website

Venez parler de tout ce dont vous avez envie avec moi. Donnez vos opinions en toute liberté. Laissez vos commentaires. Je vous attends nombreuses et nombreux !!! / Translation in English for people who don't speak French : come to speak about all you want with me. Give your opinions with complete freedom. Leave your comments. I await you many and many !!!

Rudina Hoxha, journalist

Writing is the possibility to make an impact to the society

#KUNST

kunstbasiert forschen - künstlerisch - gegenwartskunst

The Unfathomable Artist

Art Blogging Infinitum

MuseumsGlück

Ein Blog rund um digitale Projekte in Museen

Japanese Artistic Tour

Lenka Klimešová

Artemisia

Kunst und Feminismus

simple Ula

I want to be rich. Rich in love, rich in health, rich in laughter, rich in adventure and rich in knowledge. You?

meerschweinchenreport

Das Satireweblog zur (fast) gleichnamigen Radiosendung.