Lidhja e Krijuesve Shqiptarë në Mërgatë – Mirënjohje për Gazmend Freitag

N’artin e Peintre-Artist Gazmand Freitag gjejmë kompozimin, ngjyrat, harmoninë po edhe emocionet që e bëjnë të kompletuar veprën e Mjeshtrit, po edhe krenarinë nga lindi artisti (Pataçan), aty ku Gjergji e Prizreni pasurojnë dhe njohin botën se shqiptarët kishin dhe kanë Mjeshtër të Mëdhenjë t’artit ! 10.12.2020 Musa Jupolli

Musa Jupolli – Gazmend Freitag

Gazmend Freitag Musa Jupolli, Paris, 2014. © Musa Jupolli Mentor Thaqi Autor Ky portret i një stili krejtësisht tjetër, portret i një drejtimi midis portretit klasik, karikaturës dhe abstraksionit portretor, një mishërim i ngjyrës, vijëzimit, dritës, hijes, buzëqeshjes dhe seriozitetit, vargut dhe brushës-furqës … një lakim i dorë(sh)lirësisë me miklime shpirtërore, i një elegance poaq„Musa Jupolli – Gazmend Freitag“ weiterlesen

MUSA JUPOLLI BY GAZMEND FREITAG

„Ky portret i një stili krejtësisht tjetër, portret i një drejtimi midis portretit klasik, karikaturës dhe apstraksionit portretor, një mishërim i ngjyrës, vijëzimit, dritës, hijes, buzëqeshjes dhe seriozitetit, vargut dhe brushës-furqës … një lakim i dorë(sh)lirësisë me miklime shpirtërore, i një elegance poaq sa edhe rrebelimi artistik në përshkrim-vijëzim-ngjyrim-intonim tiparesh të artistit …vetë përzgjedhja e„MUSA JUPOLLI BY GAZMEND FREITAG“ weiterlesen

Art Perspective

Jeto me art. Jeto me ne.

Mein Linz

Linz - meine Stadt

Mon site officiel / My official website

Venez parler de tout ce dont vous avez envie avec moi. Donnez vos opinions en toute liberté. Laissez vos commentaires. Je vous attends nombreuses et nombreux !!! / Translation in English for people who don't speak French : come to speak about all you want with me. Give your opinions with complete freedom. Leave your comments. I await you many and many !!!

Rudina Hoxha, journalist

Writing is the possibility to make an impact to the society

#KUNST

kunstbasiert forschen - künstlerisch - gegenwartskunst

The Unfathomable Artist

Art Blogging Infinitum

MuseumsGlück

Ein Blog rund um digitale Projekte in Museen

Japanese Artistic Tour

Lenka Klimešová

Artemisia

Kunst und Feminismus

simple Ula

I want to be rich. Rich in love, rich in health, rich in laughter, rich in adventure and rich in knowledge. You?

meerschweinchenreport

Das Satireweblog zur (fast) gleichnamigen Radiosendung.