Gazeta Nacional – Gazmend Freitag

GAZETA NACIONAL: Piktura më e bukur dhe më e thellë e Gazmend Freitag – Asie Duka Shkruan: Asie DUKA Piktura është poezi, është muzikë, është epokë, është ekzistencë njerëzore, është natyrë. Piktura më e bukur dhe më e thellë; Gazmend Freitag, lindi nga një dashuri e zjarrtë për të dashuruar me zjarr, e cila rrjedh nga„Gazeta Nacional – Gazmend Freitag“ weiterlesen

Gazmend Freitag – Pressefotos

Gazmend Freitag, 2016. Photo: Elfriede Österle  

Baresha – Gazmend Freitag

Oil portrait of an Albanian Baresha who is not as traditional as it seems.   Colorful portrait of an Albanian shepherdess. She looks more like an Albanian princess than a shepherdess. I want to show that the most important thing in life is not what kind of work you do, but how happy it makes„Baresha – Gazmend Freitag“ weiterlesen

INTERVISTË ME PIKTORIN SHQIPTAR NË AUSTRI, GAZMEND FREITAG

VJENË: 18. Shtator 2013 Intervistoi: Lush Neziri Gazmend Freitag është piktor shqiptar nga Kosova, i lindur më 25 maj 1968 në Pataqani i Poshtëm. Posa përfundoi shkollën e mesme regjistrohet në fakultetin juridik në Prishtinë. Rrjedhat në Kosovën e robëruar dhe mbyllja e Universitetit të Prishtinës e detyruan Gazmendin ta braktis vendlindjen në vitin 1990 duke„INTERVISTË ME PIKTORIN SHQIPTAR NË AUSTRI, GAZMEND FREITAG“ weiterlesen

gazetarrenjet.wordpress.com/

Direttore editoriale: Hasan Aliaj - Capo Redattore: Andrea Llukani - Capotraduttore: Nikolin Sh. Lëmezhi

Art Perspective

Jeto me art. Jeto me ne.

Mein Linz

Linz - meine Stadt

Mon site officiel / My official website

Venez parler de tout ce dont vous avez envie avec moi. Donnez vos opinions en toute liberté. Laissez vos commentaires. Je vous attends nombreuses et nombreux !!! / Translation in English for people who don't speak French : come to speak about all you want with me. Give your opinions with complete freedom. Leave your comments. I await you many and many !!!

Rudina Hoxha, journalist

Writing is the possibility to make an impact to the society

#dieKunst

kunstbasiert forschen - künstlerisch - gegenwartskunst

The Unfathomable Artist

Art Blogging Infinitum

MuseumsGlück

Ein Blog rund um digitale Projekte in Museen

Japanese Artistic Tour

Lenka Klimešová

Artemisia

Kunst und Feminismus

simple Ula

I want to be rich. Rich in love, rich in health, rich in laughter, rich in adventure and rich in knowledge. You?