Top 10 Most Popular Paintings of Gazmend Freitag

Albanian artist Gazmend Freitag (1968) in front of his self portrait at studio in Linz. (Photo by Johann Traunwieser) Gazmend Freitag was born on the 25th of May 1968 in Pataçani i Poshtëm in the Albanian part of Kosovo. He is a well known contemporary painter. Since 2004 he lives in Linz, Austria. 2013 and 2014 he„Top 10 Most Popular Paintings of Gazmend Freitag“ weiterlesen

Gazmend Freitag portreton Çun Lajçin

Gazmend Freitag: Çun Lajçi, 2017 Piktori i njohur shqiptar Gazmend Freitag vazhdon të shpreh ndjesinë shpirtërore të autorit ambicioz. Emri i tij ka mbi një dekadë që udhëton nëpër botë nëpërmjet tablosh befasues, ku problemet e mprehta sociale që e shqetësojnë dhe e privojnë sot botën njerezore, kanë gjetur te peneli i piktorit bisturinë e„Gazmend Freitag portreton Çun Lajçin“ weiterlesen

Gazmend Freitag – Biografi

Gazmend Freitag lindi me 25 maj 1968 në Pataçani i Poshtëm, në Kosovë. Atë vit babai  i tij Asllani punonte në Lyon të Francës si mërgimtar. Nëna e Gazmendit, Qamilja e cila nuk zotëronte shkrimleximin ishtë një grua bujare, e dashur dhe shumë shpirtmirë. Ajo lindi pesë fëmijë, pesë djem, Gazmendi ishte i treti. Përderisa babai i„Gazmend Freitag – Biografi“ weiterlesen

gazetarrenjet.wordpress.com/

Direttore editoriale: Hasan Aliaj - Capo Redattore: Andrea Llukani - Capotraduttore: Nikolin Sh. Lëmezhi

Art Perspective

Jeto me art. Jeto me ne.

Mein Linz

Linz - meine Stadt

Mon site officiel / My official website

Venez parler de tout ce dont vous avez envie avec moi. Donnez vos opinions en toute liberté. Laissez vos commentaires. Je vous attends nombreuses et nombreux !!! / Translation in English for people who don't speak French : come to speak about all you want with me. Give your opinions with complete freedom. Leave your comments. I await you many and many !!!

Rudina Hoxha, journalist

Writing is the possibility to make an impact to the society

#dieKunst

kunstbasiert forschen - künstlerisch - gegenwartskunst

The Unfathomable Artist

Art Blogging Infinitum

MuseumsGlück

Ein Blog rund um digitale Projekte in Museen

Japanese Artistic Tour

Lenka Klimešová

Artemisia

Kunst und Feminismus

simple Ula

I want to be rich. Rich in love, rich in health, rich in laughter, rich in adventure and rich in knowledge. You?