Pranvera Vjeneze 2023: Lidhja e Krijuesve dhe Shkrimtarëve Shqiptarë në Mërgatë!

Gazmend Freitag, Mentor Thaqi, Musa Jupolli, Vjenë, 30.04.2023 © Keti Berisha Piktori i njohur shqiptar Gazmend Freitag, i cili prej shumë vitesh jeton dhe punon në Linz të Austrisë, është vlerësuar nga Lidhja e Krijuesve dhe Shkrimtarëve Shqiptarë në Mërgatë për arritjet e tij artistike. Vlerësimi është bërë në kuadër të aktiviteteve „Pranvera Vjeneze“ 2023. Lidhja e„Pranvera Vjeneze 2023: Lidhja e Krijuesve dhe Shkrimtarëve Shqiptarë në Mërgatë!“ weiterlesen

Piktori Gazmend Freitag po shfaq suksese të jashtëzakonshme

Nga Ramiz Selimi Këto ditë pata rastin ta vizitoj në atelienë e tij piktorin i mirënjohur nga Linz-i Gazmend Freitag. Aty pash piktura të shumta që autori i kishte punuar në mënyrë të përkryer. Kishte portrete me personalitete të ndryshme, piktura me motive nga traditat, peizazhe dhe plotë kompozime tjera. Të gjitha punimet kishin një„Piktori Gazmend Freitag po shfaq suksese të jashtëzakonshme“ weiterlesen

Pranvera Vjeneze 2023

Gazmend Freitag me Musa Jupolli në „Pranvera Vjeneze 2023“, Vjenë, 30.04.2023. © Rexhep Rifati Pranvera Vjeneze 2023 Piktori i njohur shqiptar Gazmend Freitag, i cili prej shumë vitesh jeton dhe punon në Linz të Austrisë, është vlerësuar nga Lidhja e Krijuesve dhe Shkrimtarëve Shqiptarë në Mërgatë për arritjet e tij artistike. Vlerësimi është bërë në kuadër të„Pranvera Vjeneze 2023“ weiterlesen

Gazmend Freitag recognized by the League of Albanian Artists Abroad

Pranvera Vjeneze 2023 The well-known Albanian painter Gazmend Freitag, who has been living and working for many years in Linz, Austria, has recently been recognized by the League of Albanian Artists Abroad for his artistic achievements. Anerkennung für mein künstlerisches Werk vom „Verein Albanischer Künstler in Migration“. Präsident Musa Jupolli! Piktori i njohur shqiptar Gazmend Freitag, i„Gazmend Freitag recognized by the League of Albanian Artists Abroad“ weiterlesen

gazetarrenjet.wordpress.com/

Direttore editoriale: Hasan Aliaj - Capo Redattore: Andrea Llukani - Capotraduttore: Nikolin Sh. Lëmezhi

Art Perspective

Jeto me art. Jeto me ne.

Mein Linz

Linz - meine Stadt

Mon site officiel / My official website

Venez parler de tout ce dont vous avez envie avec moi. Donnez vos opinions en toute liberté. Laissez vos commentaires. Je vous attends nombreuses et nombreux !!! / Translation in English for people who don't speak French : come to speak about all you want with me. Give your opinions with complete freedom. Leave your comments. I await you many and many !!!

Rudina Hoxha, journalist

Writing is the possibility to make an impact to the society

#dieKunst

kunstbasiert forschen - künstlerisch - gegenwartskunst

The Unfathomable Artist

Art Blogging Infinitum

MuseumsGlück

Ein Blog rund um digitale Projekte in Museen

Japanese Artistic Tour

Lenka Klimešová

Artemisia

Kunst und Feminismus

simple Ula

I want to be rich. Rich in love, rich in health, rich in laughter, rich in adventure and rich in knowledge. You?