Rita Ora and Dua Lipa by Gazmend Freitag

Gazmend Freitag, artistë e piktorë me famë botërore me punime për Rita Ora dhe Dua Lipa Gazmend Freitag, artistë e piktorë me famë botërore me punime të shumta e sidomos nga punimet e njohura të tija është bërë emër i respektuar në artin botëror. Mirëpo në vazhdën e këtyre tashmë ai ka bërë punimet edhe„Rita Ora and Dua Lipa by Gazmend Freitag“ weiterlesen

Gazmend Freitag with his portrait of Martin Camaj

Gazmend Freitag with his portrait of Martin Camaj!  © Johann Traunwieser Zemra dhe shpirti më tërheqin të pikturoj gjenialitetet shqiptare se ato i dua. Është pikërisht kufizimi dhe trishtimi, sakrifica, që më bën falënderues ndaj arritjeve të mia, për atë ç’ka ndjej, për ta sjellë tek “ju” nëpërmjet pikturës. I lindur dhe i dehur nga„Gazmend Freitag with his portrait of Martin Camaj“ weiterlesen

Dua Lipa – Gazmend Freitag

Gazmend Freitag!  © Johann Traunwieser IZRI REXHA Vepra e portretit të artistit të njohur Gazmend Freitag “Dua Lipa” zë një vend të merituar në atelien e tij. Portreti është identik me proporcionet e fotografisë së artistës tonë, imtësitë e fytyrës si dhe të trupit, i punuar me grafikë me kujdes. Për këtë portret ai u„Dua Lipa – Gazmend Freitag“ weiterlesen

Dreifaltigkeitssäule in Linz – Gazmend Freitag

Gazmend Freitag: Dreifaltigkeitssäule in Hauptplatz Linz 2, 2020 | 100 x 100 cm. Bleistift, Kreide mit Tusche laviert auf Leinwand. © Kornelia Eidinger Ein Jahr hat es gebraucht, um die 300 Jahre alte Dreifaltigkeitssäule auf dem Linzer Hauptplatz zu sanieren. Jetzt erstrahlt das Wahrzeichen in neuem Glanz und wacht wieder über die Stadt und ihre„Dreifaltigkeitssäule in Linz – Gazmend Freitag“ weiterlesen

Art Perspective

Jeto me art. Jeto me ne.

Mein Linz

Linz - meine Stadt

Mon site officiel / My official website

Venez parler de tout ce dont vous avez envie avec moi. Donnez vos opinions en toute liberté. Laissez vos commentaires. Je vous attends nombreuses et nombreux !!! / Translation in English for people who don't speak French : come to speak about all you want with me. Give your opinions with complete freedom. Leave your comments. I await you many and many !!!

Rudina Hoxha, journalist

Writing is the possibility to make an impact to the society

#KUNST

kunstbasiert forschen - künstlerisch - gegenwartskunst

The Unfathomable Artist

Art Blogging Infinitum

MuseumsGlück

Ein Blog rund um digitale Projekte in Museen

Japanese Artistic Tour

Lenka Klimešová

Artemisia

Kunst und Feminismus

simple Ula

I want to be rich. Rich in love, rich in health, rich in laughter, rich in adventure and rich in knowledge. You?

meerschweinchenreport

Das Satireweblog zur (fast) gleichnamigen Radiosendung.